Zoom Roulette

zoom-roulette

Heb je wel eens van Zoom Roulette gehoord? Het is een eenvoudige variant van roulette die je jezelf snel aan kunt leren. Het spel is ontwikkeld door game provider Betsoft. De moeite waard om te ontdekken wat het jou te bieden heeft.

Zoom Roulette is gebaseerd op Europees roulette. De meeste online spelers kennen de basisregels wel. Misschien vraag je je wel af waarom het Zoom roulette heet, dit ontdek je vrijwel direct als je het spel hebt geopend. Een goed moment dus om je er in te verdiepen en na te gaan wat het jou te bieden heeft.

Meer over Zoom roulette

Het is goed om eerst meer over Zoom Roulette te weten te komen voordat je er zelf werk van gaat maken. Zo weet je namelijk wat je mag verwachten. Als je het spel hebt geopend dan zie je dat het roulette wiel goed in beeld is. Als er een winnend nummer is dan wordt dat heel duidelijk in beeld weergegeven, ingezoomd, daarom dus ook de naam Zoom Roulette. Het klinkt interessant maar dat is het ook echt. Het is de moeite waard om te spelen dus je kunt maar beter even de spelregels eigen maken en dan zelf een gokje wagen.

Spelregels Zoom roulette

De spelregels van Zoom Roulette dien je te weten voordat je eigen geld gaat inleggen. De spelregels zijn eigenlijk gelijk aan gewoon roulette. Je gaat kijken wat je wil inzetten, waar op, en dan is het wachten tot het balletje tot stilstand komt en dan zie je pas wat je hebt gewonnen. Toch zijn er ook verschillen met de gewone roulette varianten. Zo heb je bij Zoom Roulette een inzet van minimaal drie euro. Maar je kunt wel op meerdere manieren inzetten, maar per spelronde wel met minimaal drie euro, lager kan niet. De maximale inzet is 500 euro en zo kan het voor jou dus wel interessant zijn om een gokje te wagen. Het gaat om serieus geld wat er gewonnen kan worden. Je hebt als speler zelf in de hand waar je op in gaat zetten en wanneer, maar ook de hoogte van het bedrag kies je zelf.

Let daarbij goed op dat je verantwoord blijft spelen en alleen in gaat zetten wat je echt kunt missen. Stort daarom ook niet meer dan dat bedrag maar kijk of dat er misschien een roulette bonus is die je kunt gebruiken. Zo kun je namelijk ook extra speelgeld krijgen en dan langer spelen (en dus meer kans maken op winst).

Hoe werkt deze roulette variant?

Eigenlijk gaat Zoom Roulette heel eenvoudig in zijn werk. Daarom kun je er dus ook met een gerust hart aan beginnen en na een keer oefenen ook zelf een ronde spelen met echt geld, als je dat zou willen. Als je goed kijkt zie je dat het roulettewiel er continu is op de voorgrond. Sommige mensen denken dat het wiel is uitgezoomd, zo lijkt het ook wel een beetje. Wanneer dan het balletje tot stilstand is gekomen wordt het ook nog vergroot. Dit is wel mooi om te zien en ook prachtig gemaakt. Als het dan een winnend nummer is dan mag je helemaal van geluk spreken.

Er is nog meer wat leuk is om te weten. Het burenspel is direct zichtbaar. Je hoeft niet zelf te zorgen dat het zichtbaar wordt. Als je een roulette strategie hebt waarbij je het burenspel moet gebruiken kun jij daar direct werk van maken. Mocht dat je aanspreken dan is dit uiteraard een goed moment om de strategie uit te proberen. Dan kun je direct zien hoeveel geluk je op het moment hebt en wat het je kan brengen!

Wat zijn de voordelen van Zoom roulette?

Online roulette spelen heeft voor jou als speler vaak veel voordelen, zo ook bij Zoom Roulette. Als je roulette graag op een rustige manier speelt, is Zoom Roulette een goede keuze voor jou. Je hebt namelijk geen last van andere spelers. Je hebt echt de kans om je te focussen op het spel zelf. Dit is voor jou als speler een unieke kans om het spel te proberen. Er kan eerst gratis gespeeld worden en dat is de moeite waard omdat je zo na kunt gaan of het wat voor je is. Gratis spelen heeft als voordeel dat je het eerst rustig op je gemak kunt bekijken, welke inzet kun je plaatsen, welke inzetmogelijkheden heb je, hoe groot is de kans dat je wint, welke uitbetalingen staan er op je te wachten en ga zo maar door. Veel mogelijkheden zijn er en die kun jij pas ontdekken als je zelf gaat oefenen. Ook kan er met een strategie gespeeld worden en die kun jij dus ook eerst eigen maken (oefenen) en dan wanneer je dat wil eventueel later met echt geld eens proberen, en dan zien wat het je brengt.

Welke roulette variant kies jij?

Er is nu alleen nog maar de vraag waar jij van houdt, wil jij Zoom Roulette spelen? Of misschien wel First Person roulette? Double Ball roulette kan ook, zo zie je maar dat er opties genoeg zijn als jij een gokje wil wagen. Er zijn veel opties waarbij je eerst gratis kunt spelen en als het je dan goed bevalt later met eigen geld. Maar let er op dat je bij live roulette varianten altijd alleen maar met eigen geld kunt spelen (dus niet eerst gratis). Er staat dan wel tegenover dat je ook direct kans maakt op enorme prijzen. Zorg gewoon dat je goed bent voorbereid en wie weet wil je dan wel Immersive roulette spelen en kans maken op enorme prijzen.