Video roulette

video-roulette

Misschien ken je de term video roulette wel, dit is namelijk meestal een alternatief voor het spelen aan een roulettetafel of het spelen tegen de machine. Spelers zitten aan een tafel op afstand bij video roulette. Ze gebruiken de kogel en cilinder  van de echte tafel. Alleen de inzetopties en privacy hebben ze zoals bij het spelen tegen een machine. Het kan heel goed zijn dat je deze roulette variant nog niet kent, maar dat hoeft niet lang meer zo te zijn. Online wordt hij namelijk aangeboden en dan kun jij het zelf ontdekken. Het kan zomaar zijn dat dit echt bij je past en dan is video roulette de nummer één voor jou op dit moment!

Meer over video roulette

Er is een groot voordeel op te merken bij video roulette en dat is praktisch gezien dat de tafel soms vol kan zijn, met een maximaal aantal spelers, maar dat wanneer de tafel verbinding heeft met beeldschermen die in het casino verderop zijn opgesteld, dan kunnen spelers alsnog virtueel deelnemen aan de tafel. Spelers hoeven geen fiches te wisselen om te kunnen spelen, er wordt op de schermen ook met gewone inzetten gespeeld.

Spelregels video roulette

Video roulette is eenvoudig om te spelen en het inzetten is ook een eenvoudige handeling. Beeldschermen reageren namelijk op aanraking, zo heb je dus snel je inzet geplaatst. Het speelveld is ook overzichtelijker voor de nieuwe spelers. Meestal heb je een apart beeldscherm voor de gewone inzetten en dan nog een scherm voor inzetten op de burenprint. Nog een reden om video roulette te willen spelen kan zijn vanwege de privacy. Als je openbaarheid wil vermijden dan speel je juist video roulette op een beeldscherm en dan kun je dus via dat scherm je inzet plaatsen en dat zien anderen dan niet. Het is eventjes wennen omdat je via een scherm speelt, maar als je dat eenmaal gewend bent dan wil je misschien wel niet meer anders. Het uitproberen waard dus!

Winkansen met video roulette

Je hebt net als bij andere roulette varianten een grote kans op winst, maar je kunt je inzet ook verliezen. Eigenlijk heb je altijd 50% kans op winst en 50% kans op verlies. Het is tot het laatste moment spannend of je gaat winnen en zo ja wat je dan wint. Maar houd je speelgeld goed in de gaten, soms heb je namelijk geluk en win je vijf keer achter elkaar, maar het kan ook zomaar zo zijn dat je tien keer achter elkaar hebt verloren. Stop dan op tijd met spelen, las even een pauze in en wie weet heb je naderhand meer geluk. Maar je moet geluk hebben en dat is ook zo bij video roulette en dat is iedere keer weer anders.

Video roulette spelen

Een andere naam voor video roulette is multi roulette. Zo kun je hem dus ook tegen komen als je online gaat spelen. Weet jij al waar je gaat spelen en wanneer? Goed om in ieder geval te zorgen dat je de basisregels van roulette goed beheerst en dan kun je snel een gokje wagen. Het zal namelijk erg snel gaan en ben daarom goed voorbereid op wat je hier mag verwachten bij video roulette. Via je mobiele apparaat kun je ook een gokje wagen en video roulette spelen. Hierdoor heb je meer vrijheid om te spelen, je speelt namelijk waar en wanneer je maar wil.