Monopoly Roulette

monopoly-roulette

Heb je wel eens van Monopoly Roulette gehoord? Dit is een leuke roulette variant die je echt eens moet spelen! Als je een liefhebber bent van roulette en het bordspel Monopoly dan kun je je geluk niet op. Dit wordt namelijk met elkaar gecombineerd en dit maakt het extra spannend. Al veel mensen zijn jou voor gegaan en zij weten wat de mogelijkheden zijn en hoe het werkt. Maar eens zal de eerste keer zijn, dus wanneer heb jij tijd om alles te ontdekken? Op deze pagina kom je meer te weten over Monopoly Roulette, de spelregels, de werkwijze, maar ook wat de voordelen zijn en welke inzetopties je hebt. Dit is het lezen meer dan waard en dan is het tijd dat je op je gemak nagaat of dat Monopoly Roulette wat voor jou kan zijn!

Meer over Monopoly Roulette

Steeds meer mensen komen er achter wat de mogelijkheden zijn van Monopoly Roulette. Misschien weet je wel dat het bordspel Monopoly in 1935 is ontdekt en dat het nog steeds een erg populair spel is. Maar daar is in de gokwereld ook wat mee gaande, zo heeft namelijk de spelontwikkelaar Scientific Games samen met de bordspellengigant Hasbro online roulette ontwikkeld. Evolution Gaming heeft ook live roulette uitgebracht! Het zijn twee varianten die gecombineerd worden met de onderdelen van het bordspel Monopoly en roulette. Het is de moeite waard om dat ook snel te mogen ontdekken.

Spelregels Monopoly Roulette

Voordat je een gokje gaat wagen op de speeltafel van Monopoly Roulette is het goed om eerst de spelregels eigen te maken. Dit zal bij deze roulette variant erg snel gaan want het werkt eigenlijk zoals je gewend bent bij roulette. Het gaat er om dat je gaat voorspellen waar dat het balletje tot stilstand gaat komen. Als je dat goed hebt dan kun je een leuk bedrag winnen. Maar eerst maar eens een inzet kiezen die je wil gebruiken. Daarvoor heb je wel een eigen account nodig bij het online casino waar Monopoly Roulette je wordt aangeboden. Je moet dan een bedrag storten als je met echt geld wil spelen en dus kans wil maken op winst. Blijf daar verantwoord mee omgaan en stort alleen een bedrag wat je kunt missen. Als je dat hebt gedaan dan kies je Monopoly Roulette en plaats je je inzet, dan is het afwachten of je een goede voorspelling hebt gedaan en hoeveel je dan wint!

Hoe werkt Monopoly Roulette?

Hoe gaat Monopoly Roulette verder in zijn werk? Daar gaan we wat dieper op in.

 • Een inzet plaatsen is net als bij gewoon roulette, er wordt namelijk gespeeld met een gewone roulettetafel. Er is een racetrack aanwezig en ook kan het burenspel gespeeld worden. Je hebt ook de gewone inzetten die je bij een andere roulette variant ook hebt. Maar wat wel erg leuk is en ook een opvallend item bij Monopoly Roulette, je plaatst je inzet met het bekende Monopoly geld. Een inzet plaatsen kan vanaf 0,01 eurocent tot maximaal 500 euro.
 • De uitbetalingen zijn hetzelfde als bij gewoon roulette. Als je dus een inzet hebt geplaatst op een enkel nummer dan heb je een uitbetaling van 36x je eigen inzet.
 • Als je verschillende onderdelen van de speeltafel wil bekijken kun je op het knopje klikken met de afbeelding van het oog. Zo kom je onder andere meer te weten over de racetrack.
 • Als je op de i klikt dan kom je terecht bij het informatie menu. Daar kun jij alle belangrijke informatie vinden over het spel en ook de inzetmogelijkheden en uitleg over het bonusspel.
 • Ja, je hebt het goed gelezen, er is een bonusspel aanwezig en dat heeft de naam Hot Properties gekregen. Het zal wel opvallen dat er een extra vakje aanwezig is op de speeltafel. Je ziet een groen vakje van de nul en dan nog een geel vakje. Dit is bedoeld voor de bonus functie. Hier kun je dan als speler ook een inzet op plaatsen en dan speel je mee voor een bonus feature. Inzetten kan op de bonus wel pas vanaf 1 euro. Dat is wel van belang om te weten!
  • Stel je plaatst een inzet op Hot Properties, en het balletje komt daar dan op terecht, dan start het bonusspel zichzelf.
  • Je ziet dan een onderdeel van het bordspel in beeld komen en dat zijn 18 verschillende kaarten, Properties kaarten.
  • De kaarten zullen dan geschud worden en dan worden ze op de kop getoond.
  • De kaarten hebben allemaal een andere waarde, zoals bij de straten van het echte bordspel ook het geval is.
  • Je mag dan een aantal kaarten uitkiezen en dat zijn tijdens de 1e en 2e ronde 5 kaarten en vervolgens neemt het aantal kaarten welke je mag kiezen af. Je mag namelijk bij de 3e en 4e ronde nog maar 3 kaarten kiezen en bij de 5e ronde (de laatste ronde) nog maar een kaart.
  • Na een ronde zal het mannetje je een aanbod doen en dit kun jij accepteren of weigeren. Accepteer je het bod dan krijg je dat bonusgeld en ga je naar het basisspel terug. Als je het niet accepteert dan ga je nog een kaart trekken.

Wat zijn de voordelen van deze roulette variant?

Er zijn altijd een hoop voordelen als je Monopoly Roulette gaat spelen. Om te beginnen is het gewoon een leuk spel, veel spanning en afwisseling. Iedere ronde is weer anders en geeft je genoeg opties om te spelen. Ook de bonus feature is natuurlijk een mooie toevoeging aan deze roulette variant.

Maar wat ook leuk is, is dat je Monopoly Roulette op een mobiel apparaat kan spelen. Zo kun jij dus een gokje wagen waar en wanneer je maar wil en dan kijken hoeveel geluk je dan hebt! Er kan zowel met hoge als lage bedragen worden gespeeld en dat maakt het voor jou erg interessant!

Welke roulette variant kies jij?

Heb je er al zin in om Monopoly Roulette te spelen? Of wil je variëren en ook Key Bet roulette spelen Double Ball roulette misschien? Lightning roulette doet het ook erg goed! Het is aan jou welke variant je gaat spelen, als je maar gaat genieten van de mogelijkheden. Wissel af, kies een keer een roulette strategie en wie weet wat dat je allemaal kan brengen! Gokken is een leuke mogelijkheid om te ontspannen, het brengt gezonde spanning met zich mee en jij gaat vast en zeker genieten van het speelmoment wat je hier wordt aangeboden.