Lightning roulette

lightning-roulette

Een leuke variant die online gespeeld kan worden is lightning roulette. Deze variant is ontwikkeld door Evolution Gaming, het is live roulette met veel extra spannende speelmomenten en leuke extraatjes. De moeite waard om na te gaan hoe dat het spel in zijn werk gaat! Lees hier daarom hoe lightning roulette werkt, wat de voordelen zijn, met welke inzetten je kunt spelen en wat er gewonnen kan worden. Een goede voorbereiding is het halve werk en dan ga je genieten van deze mooie gokervaring.

Meer over lightning roulette

Je hebt een  groot verschil met gewoon roulette en lightning roulette. Er zijn namelijk multipliers toegevoegd op de enkele kansen. De multipliers worden toegekend aan willekeurige getallen. Er zijn geluksnummers en daar wordt een bliksemschicht aan toegevoegd, dit zijn één tot maximaal vijf getallen. Multipliers variëren van x50 tot x500. Je kunt dus een bedrag winnen tot wel 500x je eigen inzet!

Spelregels ligthning roulette

Je wil vast en zeker meer weten over lightning roulette. Daarom leggen we je uit hoe het spel werkt. Het is een live spel en wordt dus gespeeld bij een live casino. Er staat een croupier voor je klaar en die zal het spel dan ook continu begeleiden. Je ziet op het beeldscherm alle opties die je hebt en dat gaat zorgen voor veel spannende speelmomenten. Het is van belang dat je de hoogte van je inzet gaat kiezen. Je hebt daarbij de keuze uit zes fiches en die hebben een waarde van tussen de €0,20 en de €100. Je kiest met de muis een inzetoptie en dan ga je daarmee spelen. Maar je moet ook nog een keuze maken op welke ‘bet’ je gaat spelen. Je kiest dat ook weer met de muis en dan heb je dezelfde inzetopties als bij gewoon roulette. Je moet er alleen op letten dat de inzetten op een vol nummer (een plein inzet) in aanmerking komen voor een multiplier. Als je je keuze hebt gemaakt en de tijd is om dan worden de lightning numbers bepaald. Er komen er dan maximaal vijf tevoorschijn. Dit zijn dus de nummers waar een multiplier aan is gekoppeld van 50x tot maximaal 500x je inzet. De spanning neemt nu toe want het balletje gaat rollen, waar zal hij tot stilstand komen en val je in de prijzen?

Winkansen met lightning roulette

Welke roulette variant je ook gaat spelen, je hebt altijd een kans van winst en verlies. Het is namelijk een kansspel en dan kan het dus iedere kant op. Je weet van tevoren nooit of je gaat winnen of verliezen dus dan speel je maar beter met geld wat je echt kunt missen, zodat het ook verantwoord is om te gokken. Zorg dat jij je daar ook iedere keer weer bewust van bent, want zo blijft het gokken ook leuk voor jou. Als je dan een winst behaald dan is dat mooi meegenomen, maar ga er niet iedere keer vanuit.

Lightning roulette spelen

Als je de spelregels van lightning roulette hebt doorgenomen en het spreekt je aan, dan kan dit het moment zijn om een gokje te wagen. Je kunt dan eens kijken met een lage inzet, vanaf €0,20, of dat het wat voor jou is. Je zal dan ook al gezonde spanning voelen, en dat is alleen maar meer als je met hogere bedragen speelt. Met lage bedragen kun jij ook al mooie geldprijzen winnen dus zorg dat je dat ook mag ervaren en inziet. Je kunt ook op je mobiele apparaat spelen en dan zie je direct wat de voordelen zijn voor jou als jij echt gaat spelen.