Key Bet Roulette

key-bet-roulette

Heb je wel eens gehoord van Key Bet Roulette en weet je hoe het werkt? Het is hoe dan ook leuk om je er in te verdiepen en dan krijg je een goed beeld van of dat dit een roulette variant is die je wel eens wil proberen. Het is grotendeels afgeleid van de gewone variant van roulette die je kent, maar dan nog met wat leuke extraatjes waardoor je hogere kansen hebt op mooie grote prijzen. Dit is al een van de redenen waardoor je het vast en zeker eens wil proberen, maar daarvoor is het wel van belang dat je de spelregels ook eigen maakt, de werkwijze kent, de inzetopties weet en ook al kennis hebt mogen maken met de voordelen. Hierdoor zal je al snel verrast en ook overtuigd zijn van de opties die Key Bet Roulette je kan bieden. Een leuk moment om er daarom snel werk van te maken en op deze pagina kom je alles over de roulette variant te weten. Goed voorbereid kun je dan zelf met echt geld roulette spelen.

Meer over Key Bet Roulette

Een leuke roulette variant om te ontdekken is Key Bet Roulette. Barcrest Gaming en SG Gaming hebben Key Bet Roulette op de markt gebracht. Dit is een indrukwekkende roulette variant. Het is namelijk gebaseerd op Europees roulette. Je hebt als speler de mogelijkheid om buiten de gewone inzetten ook in te zetten op een extra vakje wat aan het roulettewiel is toegevoegd en dat is de Key Bet. Dit geeft jou de kans om veel hogere prijzen te winnen dan de standaard winst bij roulette. Er kunnen namelijk multipliers los worden gelaten op je inzet.

Spelregels Key Bet Roulette

Het is goed om te weten hoe Key Bet Roulette in zijn werk gaat. Het is voor veel spelers nieuw, want bij deze variant kun je namelijk je inzet direct plaatsen op het wiel zelf. Voornamelijk heeft het veel weg van de Europese variant die de meeste roulette liefhebbers wel kennen. Je hebt dan de enkele nul die in het spel aanwezig is. Maar er is wel een extraatje aanwezig en dat is een Key Bet. Dit wil wel zeggen dat je kansen op winst iets lager liggen dan bij standaard Europees roulette. Maar er staat wel wat tegenover en dat is namelijk dat je veel extra’s kunt winnen met de spelfunctie genaamd Key Bet.

Hoe werkt dit roulette spel?

Hoe werkt Key Bet Roulette precies? Het gaat er allemaal om dat je gaat voorspellen waar het balletje tot stilstand gaat komen. Je hebt de standaard inzetopties, maar ook heb je de variant genaamd burenspel die je kunt spelen. Het is hierbij wel van belang om te weten dat deze optie niet standaard wordt weergegeven. Dit wordt namelijk gedaan in een ander scherm, je moet dan wel eerst links boven het scherm op de knop neighbour bets klikken. Maar hoe gaat het verder en wat kan er nog meer?

  • Je hebt de gewone inzetten en je kunt een inzet plaatsen op de Key Bet. Hierbij geldt een minimale inzet van 0,20 eurocent en de maximale inzet is 250 euro.
  • De spelfunctie Key Bet is weer gekoppeld aan multipliers. Deze zijn weergegeven op de buitenste extra ring. Als je dan je inzet hebt gedaan en de bal gaat draaien dan gaat de buitenste ring eerst in de rondte draaien en die komt dan stil te staan bij een multiplier. Dit kan x20 zijn tot maximaal x50.
  • Nog een leuk extraatje is dat je bij Key Bet Roulette kans maakt op een speciale pot. Dit is geen vaste jackpot, maar wel een multiplier van 100x.

Het gaat dus eigenlijk vanzelf als je deze roulette variant speelt, maar toch een paar extraatjes en die maken het spelen net dat beetje leuker!

Voordelen Key Bet Roulette

Er zijn voor jou als speler veel voordelen die je gaat ervaren als je zelf Key Bet Roulette gaat spelen. Je hebt namelijk een hogere kans om wat flinke prijzen te winnen. De multipliers kunnen het namelijk erg spannend maken en daardoor ook interessant voor jou als speler. Maar wat ook fijn is, is dat het spel eenvoudig eigen te maken is en dan met zowel hoge als lage inzetten te spelen is. Je kunt ook een strategie gebruiken als je dat graag doet, maar eerst zo maar eens ontdekken hoe groot je kans is op winst! Nog een bijkomend voordeel is dat jij Key Bet Roulette kunt spelen op je pc en laptop, maar ook op mobiele apparaten. Een goede optie om dat ook eens te proberen, want daardoor kun je namelijk van de vrijheid genieten die je hebt met het spelen. Je speelt dan overal waar en wanneer je maar wil Key Bet Roulette.

Welke roulette variant kies jij?

Je bent inmiddels al veel te weten gekomen over Key Bet Roulette, maar weet je dat er nog meer roulette varianten zijn die je kunt spelen? Misschien spreekt Mystery Roulette je wel aan. Het is bij elke variant goed om op je gemak kennis te maken en na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Let goed op de minimale en maximale inzet, maar ook op je winkansen en welke extraatjes dat een variant zoals bijvoorbeeld Key Bet Roulette je te bieden heeft. De multipliers kunnen je namelijk veel leuks brengen en dat is een leuk moment om naar uit te kijken. Nu maar hopen dat je veel geluk hebt op het moment van spelen en dan kun jij genieten van jouw speelmoment! Blijf hoe dan ook verantwoord spelen, bij welke roulette variant dan ook. Stort alleen geld op je account wat je kunt missen en dan kun jij veilig en zorgeloos spelen bij een online casino.