Immersive Roulette

immersive-roulette

Heb je wel eens gehoord van Immersive Roulette? Deze roulette variant is ontwikkeld door Evolution Gaming en kan dus live gespeeld worden. Dit wil dus zeggen dat het spel niet eerst gratis gespeeld kan worden, want bij live spelen moet je altijd met een eigen inzet spelen. Maar gelukkig kun je je wel voorbereiden, want je kunt namelijk dit artikel doornemen en dan weet je ook precies welke stappen je moet ondernemen als je Immersive Roulette wil spelen. Dit is dus een geschikt moment, en ook meer dan de moeite waard, om te beginnen met Immersive Roulette en dan kun jij zelf nagaan wat het je zal brengen. Houd er rekening mee dat je kunt winnen en verliezen, het is en blijft namelijk een kansspel, maar je zal hoe dan ook gezonde spanning voelen op de roulette tafel.

Meer over Immersive Roulette

Voordat je Immersive Roulette gaat spelen is het goed om er meer over te weten te komen. Je hebt bij Immersive roulette de gewone standaard roulette regels. Een wiel met 37 vakjes, dus 18 keer rood, 18 keer zwart en 1 keer groen. Het is aan jou de taak om te raden, dus voorspellen, waar dat het balletje tot stilstand gaat komen. Iedere keer weer zal jij op het puntje van je stoel zitten in de hoop dat jij de juiste voorspelling hebt gedaan. Maar, het is en blijft gokken. Hierbij is de kans op verlies altijd net iets hoger dan de kans op winst. Daarom gaat het er om dat je je focust op plezier maken en de spanning van het spel. Mocht je dan een flinke prijs winnen dan is het een verrassing, en uiteraard ook mooi meegenomen.

Spelregels Immersive Roulette

Immersive Roulette kan gespeeld worden met een minimale inleg van 1 euro. De uitbetalingspercentages en winkansen bij Immersive Roulette zijn de moeite waard om even door te nemen. Je gaat zelf per ronde bepalen welke nummers je kiest en welke fiches je dan gaat inzetten. Het zou een goed idee kunnen zijn om je kansen te spreiden met inside bets en outside bets. Je kunt namelijk wanneer het zover is om in te zetten, je fiches plaatsen. Dit kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van je speelveld bij Immersive Roulette. Bij de inside bets gaat het over minimaal 1 euro als inzet en bij de outside bets, minimaal 5 euro (maar als je wint heb je dan ook wel een hoger bedrag te pakken). Jij beslist zelf met wat voor bedragen je gaat spelen en dit kan zo hoog als je wil, als je maar verantwoord speelt en alleen geld gaat storten wat je echt kunt missen. Het is een kansspel en je kunt dus winnen en ook net zo snel je inzet verliezen.

Hoe werkt Immersive Roulette?

Weet je al hoe Immersive Roulette in zijn werk gaat? We leggen het je graag uit:

  • Je gaat bekijken wat je wil inzetten. Als je besloten hebt op welke plaats je een inzet wil plaatsen, dan heb je 30-90 seconden de tijd zodat je dan de nummers kunt aanklikken en ook je fiches binnen de tijd neer kunt leggen. Je gebruikt dan vaak de muis of als je op je telefoon speelt je vinger.
  • Je gaat nu wachten en dan kijken naar het resultaat. Dit is interessant want je kunt er op inzoomen. Zou je dat willen op de croupier? Of misschien wel op het roulettewiel zelf of het balletje. Dit kan zo zorgen voor extra spanning. Wanneer het balletje vaart gaat minderen, zie je vanzelf in slow motion waar dat deze terecht gaat komen. Dit maakt het spelen van Immersive roulette extra leuk.
  • Als je dan hebt gewonnen en je bent klaar met spelen, dan is het toch wel tijd om je winst te innen. Hoeveel je hebt gewonnen hangt af van jouw inzet en waar je op hebt ingezet. Wanneer dat het een flinke winst is kun je het direct uit laten keren en dan heb je het geld binnen een paar dagen op je rekening staan (vaak gaat het nog sneller).

Als je dit hebt doorgenomen dan zie je toch dat het erg eenvoudig aan te leren is? Een keer spelen en het wijst zichzelf. Een paar handelingen die je achter elkaar uit gaat voeren en dan is het een automatisme. Zo kun je lekker vlot spelen en heb je dus ook een grote kans om in korte tijd flinke prijzen te innen. Maar blijf wel alert en speel met geld wat je kunt missen. Ook wanneer je lagere bedragen in gaat zetten kun jij veel geluk hebben en prijzen innen.

Al met al kun je, ook met lage inzetten, een mooi bedrag bij elkaar spelen. Zorg dus dat je nagaat wanneer je wil spelen en dan kun je zelf ervaren wat Immersive Roulette jou te bieden heeft. Wie weet kan het spelen met een roulette strategie ook wel de moeite waard zijn voor je. Maar eerst de spelregels en strategieën eigen maken en dan pas voor het grote geld spelen natuurlijk!

Wat zijn de voordelen van deze roulette variant?

Als je online roulette gaat spelen heb je als speler altijd te maken met veel voordelen, zo ook bij Immersive Roulette. Doordat het een live roulette variant is, heb jij de kans om te chatten met de dealer en ook met andere spelers. Wat ook een groot voordeel is, is dat er meerdere camera’s aanwezig zijn. Zo kun je nog beter alles in de gaten houden en de gok ervaring die je er op gaat doen wordt nog realistischer. Er kan ook mee worden gekeken in HD, hoe dat het balletje draait en waar dat hij tot stilstand komt.

Welke roulette variant kies jij?

Wil jij Immersive Roulette spelen, of toch liever Double Ball Roulette? Lightning Roulette of Zoom Roulette? Het kan allemaal, maak de spelregels eigen en dan ga je veel leuke ronden spelen, vol spanning. Wist je dat je Immersive Roulette ook op je mobiel kunt spelen? Net als de meeste andere roulette varianten. Dit gaat er voor zorgen dat je dus nog meer vrijheid hebt om te spelen en hierdoor overal kunt spelen waar en wanneer je maar wil. Ontdek zelf hoe het is om dat te mogen ervaren, het is namelijk erg leuk om na te gaan of dat Immersive Roulette bij je past en welke winkansen jij dan hebt. Veel mensen zijn je al voor gegaan, maar als je een echte roulette liefhebber bent, dan wil jij deze variant niet missen. Je wil er zo snel als mogelijk achter komen hoe het werkt en hoeveel geluk je vandaag de dag hebt als jij dit roulette spel opent.