Golden Ball roulette

golden-ball-roulette

Als je van roulette houdt, dan mag Golden Ball roulette niet aan je spelassortiment ontbreken. Het is namelijk een erg leuke live variant en het is erg interactief om te spelen! Het is ontwikkeld door Extreme Live Gaming en als jij er alles over weet dan wil je niet meer anders dan zelf een gokje wagen aan deze mooie spannende speeltafel.

Meer over Golden Ball roulette

Het is belangrijk om te weten dat je live spellen niet gratis kunt spelen, Golden Ball roulette dus ook niet. Maar is dat erg? Nee hoor, want je kunt ook met een lage inzet al een gokje wagen en dan kijken hoeveel geluk je hebt op dat moment. Het advies is wel om te zorgen dat je de spelregels kent en dan is het een mooie speelervaring die je op gaat doen.

Spelregels Golden Ball roulette

Golden Ball roulette is een roulette variant die gespeeld wordt tegen een live dealer en die laat dan het balletje in het wiel rollen. Je hebt hierbij dan zwarte en rode vakjes en de getallen 0 tot en met 36. Je kunt dan met je chips inzetten op een getal naar keuze waar jij denkt dat het balletje terecht gaat komen. Er kan op diverse manieren in worden gezet, bijvoorbeeld een enkel getal, maar je kunt ook je inzet plaatsen op rood of zwart, maar ook op even of oneven of op een getallenreeks. Dit is eigenlijk ook zo bij andere roulette varianten en misschien wil je dat hier ook wel proberen. Wanneer de inzet is geplaatst dan is het afwachten waar het balletje tot stilstand gaat komen. Het gaat er bij Golden Ball roulette om het winnen en je wint als je binnen 20 ronden de meeste winst hebt behaald. Dit noemen ze dan de Golden Ball winnaar. Je hebt daarbij dan de kans om een mooie bonus te winnen en dat kan wel eens de moeite waard zijn!

Hoe werkt Golden Ball roulette?

De meeste mensen die Golden Ball roulette al eens hebben gespeeld zullen zeggen dat het eigenlijk lijkt op gewoon roulette. Maar er is wel iets anders en dat is dat jij wat gaat doen als je de gouden bal hebt gewonnen. Je gaat om te beginnen het aantal ronden tellen tot de gouden bal. Het zou gezien kunnen worden als een soort toernooi, en dan gaat het er om dat er dus 20 ronden worden gespeeld. De speciale ronde, daar krijg je mee te maken wanneer dat je het meeste hebt gewonnen van de 20 ronden. Maar wat is nog meer van belang om te weten?

  • Aan de rechterzijde van de croupier zie je hoeveel ronden van de twintig er nog gespeeld moeten worden.
  • Onderin het beeld zie je een rij met fiches en die kun je dus zelf gebruiken bij het inzetten. Dit begint al met 1 euro en gaat door tot maximaal 1000 euro. Je gaat zelf een fiche kiezen welke je wil inzetten deze ronde.
  • Het is ook interessant om eens naar de statistieken te kijken, rechts en links bovenin de hoek van het scherm kun je daar namelijk meer over vinden. Je ziet rechts de laatste twintig getallen en links zie je de percentages per getal. Maar ook de koude en warme getallen en nog wat andere statistieken waar je je wellicht in zou willen verdiepen.
  • Wanneer het tijd is om in te zetten dan klik je op het speelveld op de plek waar je je inzet moet plaatsen. Je ziet dan de racetrack staan als een vierkant aan de rechterkant van een gewoon speelveld. Daaronder zie je een knopje met een sterretje, daar kun je andere favoriete inzetten plaatsen.
  • Je hebt in totaal 20 seconden om inzetten te plaatsen en dan zal de croupier het spel beginnen. Na die 20 sec. mag je geen inzet meer plaatsen want dan begint je spel. Het is dan even afwachten waar het balletje terecht gaat komen en dan kijken of je hebt gewonnen.
  • Als er een ronde is afgelopen dan heb je de keuze of je dezelfde inzet weer wil plaatsen of misschien wil je wel verdubbelen. Het kan ook zijn dat je een heel andere inzet wil plaatsen en dan maak je daar dus gebruik van. Als je iets fout hebt gedaan dan kun je je inzet veranderen en dan gebruik je de ongedaan maken knop of je klikt op een kruisje.
  • Het zou kunnen dat jij na 20 ronden de speler bent die de meeste inzetten heeft gedaan! Dan mag jij dus bepalen wanneer de gouden bal gespeeld mag worden. Je gaat dan drukken op de speciale knop die je kunt vinden naast de fiches.
  • Ga jij dan een dikke winst pakken? Dan kun je maar beter snel naar je casino account gaan, inloggen, je winst bekijken en dan uit laten keren. Je hebt dan vaak het geld binnen een dag of maximaal drie dagen al op je rekening staan, maar meestal gaat het veel sneller.

Wat zijn de voordelen van deze roulette variant?

Het is altijd leuk om een andere roulette variant te spelen en daarom is live roulette spelen een goede keuze. Speel daarom Golden Ball roulette maar eens op je gemak en dan kun je er vanzelf achter komen of dat dit een variant is die bij je past. Je hebt bij dit spel namelijk veel extraatjes en het leukste is ook de interactie die er plaats kan vinden met de dealer tijdens het spelen. Maar wat ook erg fijn is, is dat jij dus erg grote prijzen kunt winnen! Je krijgt daarnaast nog extra informatie over welke getallen vaak vallen of welke juist niet en dat kan je weer helpen om de keuze te maken waar je op in gaat zetten.

Welke roulette variant kies jij?

Het is goed dat je kennis gaat maken met Golden Ball roulette, maar wist je dat er ook nog veel andere roulette varianten zijn die de moeite waard zijn om te spelen? Denk eens aan Double Ball roulette of Lightning roulette!