Double ball roulette

double-ball-roulette

Steeds meer mensen willen te weten komen hoe double ball roulette werkt. Zoals de naam je al doet vermoeden gaat het over een roulette variant met twee ballen. Hierdoor heb je dus ook twee keer zoveel kans op winst en dit kan erg hoog uitpakken voor je! Maar daarnaast is het ook goed om te weten wat er nog meer bij komt kijken, je plaatst namelijk ook twee keer een inzet! Goed dat je er naar gaat kijken en daarom kun je deze pagina maar beter op je gemak doornemen en dan zie je in hoe het werkt en wat je voordelen kunnen zijn.

Spelregels double ball roulette

Misschien ben je wel benieuwd hoe dat je double ball roulette kunt spelen. Het is een vorm van Europees roulette en je hebt hierbij als speler dubbele inzetkansen. Er is namelijk een tweede bal in het spel en dat kan jou veel geluk brengen! Er kan gespeeld worden vanaf €0,25 tot maximaal €250.000. Een spannend moment en wie weet hoeveel geluk jij hebt als je gaat spelen. Het begint allemaal met inloggen op je eigen account, saldo checken en anders een bedrag storten en vervolgens ga je je inzet plaatsen. Als dat klaar is dan zal de croupier aangeven wanneer de tijd voorbij is en dan begint het spel. Er worden dan namelijk ineens twee kogels losgelaten op de cilinder. Ze zullen dan achter elkaar aanrollen in dezelfde richting en daarbij hebben ze ook een gelijke snelheid. Vervolgens komen de balletjes terecht in één van de genummerde vakjes, maar welke? Heb jij het goed? Dan kun jij een leuk bedrag winnen, en anders heb je de volgende ronde weer kans om dan wat meer geluk te hebben!

Winkansen met double ball roulette

Veel mensen zijn je al voor gegaan en hebben mooie prijzen gewonnen door double ball roulette te spelen. Dit is de moeite waard om aandacht aan te besteden. Je kunt bijvoorbeeld een inside bet plaatsen en dan kun je dus een inzet geplaatst hebben op het binnenste deel van de speeltafel. Komen er dan twee ballen terecht op jouw inside bet, dan krijg je een flinke uitbetaling namelijk als beide ballen op één nummer komen dan krijg je 1300x je inzet uitgekeerd. Maar komt er een balletje terecht op een door jou gekozen nummer, dan krijg je bij een straight up bijvoorbeeld 17 tegen 1 uitgekeerd, bij een split 8 tegen 1, bij een street 5 tegen 1 en bij de corner 3.5 tegen 1. Maar er zijn ook de outside bets en dan plaats je dus je inzet op de vakjes buiten het speelveld. Als je dan wint met beide ballen dan krijg je bij een dozijn 8 tegen 1 uitgekeerd, bij een kolom ook en bij even, oneven, rood of zwart dan krijg je 3 tegen 1 uitgekeerd.

Double ball roulette spelen

Ook via je mobiele apparaat kun je double ball roulette spelen. Nog meer spanning en sensatie, want zo heb je meer vrijheid om te spelen. Je speelt al waar en wanneer je maar wil, maar zo helemaal! Zorg dat je een leuk bedrag op je account hebt staan en dan kun jij eens kijken wat dat je gaat brengen. Maar houd wel goed in de gaten dat je niet met hoge inzetten hoeft te spelen. Als je namelijk met een lage inzet speelt, heb je net zoveel kans om te winnen. Bij Double ball roulette speel je al met twee inzetten en dat is dus al duurder. Maar het is wel veel spanning en hopelijk heb je geluk met spelen en brengt je dat veel moois!