3 Wheel Roulette

3-wheel-roulette

Roulette liefhebbers willen vast en zeker de variant 3 Wheel Roulette leren kennen. Deze variant is ontwikkeld door de ontwikkelaar IGT, het heeft veel weg van het standaard Europese roulette spel. Het is de moeite waard om er veel over te weten te komen, want dan kun je namelijk het spel ook zelf proberen. Eerst de spelregels eigen maken, oefenen, een casino account aanmaken, een bedrag storten, een inzet plaatsen en spelen maar. Ook via je mobiel kun je een gokje wagen en dan ook nog eens een strategie proberen.

Meer over 3 Wheel Roulette

3 Wheel Roulette wordt gespeeld met een roulettewiel met drie verschillende draaiende ringen, drie keer zoveel actie dus, veel meer dan je gewend bent! Maar wat ook bijzonder is, is dat je een Colour Up bonus kunt krijgen. Je zou dan een inzet op de bonus kunnen plaatsen en dan kun je flinke aanvullende bedragen krijgen (bovenop je winst uiteraard). De hoogste bonus die behaald kan worden is tot wel 1200 keer je inzet.

Spelregels 3 Wheel Roulette

Het grote voordeel van 3 Wheel Roulette is dat het erg overzichtelijk is. Je ziet namelijk op het scherm de inzet en het wiel tegelijkertijd. Je kunt links onderaan op het speelscherm klikken op expert history en dan kun je de spelstatistieken eens op je gemak bekijken. Er kan gespeeld worden met de enkele nul en met de nummers 0 tot en met 36. Daarnaast is het inzetveld ook zo hoe dat jij het gewend bent. Maar er is wel een groot verschil met gewoon roulette en dat is het wiel. Je hebt namelijk geen enkele ring maar je hebt drie afzonderlijke ringen en die draaien los van elkaar. In het midden zit de ring waar het balletje iedere keer terecht komt. Iedere beurt kun jij met drie ringen tegelijk spelen, je plaats dan dus wel ook iedere beurt drie keer een inzet. Je speelt dan bijvoorbeeld met een euro, maar dan wel 3x omdat je met drie ringen speelt. Het kost je dus wel wat meer, maar dan heb je wel een grotere kans dat je ook wat gaat winnen.

Hoe werkt deze roulette variant?

Je hebt bij 3 Wheel Roulette zoals bij iedere roulette variant eerst de kans om een inzet te plaatsen. Maar hoe gaat alles in zijn werk? Dit leggen we je nader uit:

  • Je kunt een inzet plaatsen en dan kiezen uit vier fiches, namelijk 1, 5, 25 en 100. Het is aan te raden dat je het inzetlimiet goed in de gaten blijft houden. Er kan namelijk minimaal 1 euro in worden gezet en maximaal 200 euro per draaibeurt.
  • Er zijn echter meer limieten die je in de gaten moet houden, want er kan maximaal 10 euro in worden gezet op een enkel nummer en maximaal 200 euro op 50-50 inzetten daarbij kun je dus denken aan rood/zwart.
  • Een goed overzicht van inzetlimieten en wat er bij winst uit wordt gekeerd aan je vind je in de paytable. Je kunt deze openen als je links onderin het scherm op die knop klikt.
  • Doordat er gespeeld kan worden met drie ringen, ga je je winkansen dus verspreiden. Het balletje komt na een tijdje stil te liggen in de binnenste ring, en dat zijn alleen maar rode en zwarte vakjes. De drie andere ringen hebben alleen maar nummers. Het balletje ligt stil in de binnenste ring en dan draaien de andere drie ringen nog een tijdje door. Het kan dus zijn dat je niet wint bij de eerste ring, maar dan bij de andere drie wel in de prijzen valt en daardoor heb je dus extra kans op winst.

Voordelen 3 Wheel Roulette

Je hebt een groot voordeel dat je bij 3 Wheel Roulette een extra bonus hebt. Je ziet namelijk naast een inzetveld een klein blauw vlakje en daar staat op Colour Up Bonus. Dit bonusspel vind je echt alleen maar op 3 Wheel Roulette. Je hebt de mogelijkheid om daar een inzet op te plaatsen en dan activeer jij de aanvullende feature op het spel. Er kan minimaal 1 euro in worden gezet en maximaal 50 euro. Je kunt leuke extraatjes winnen bij deze bonus en dat kan in de vorm van multipliers. De moeite waard om te kijken hoeveel geluk jij hebt en wat je dan kunt winnen. Als jij drie opeenvolgende nummers naast elkaar hebt gedraaid op de positie waar de bal neer is gekomen, dan is dat een multiplier van 10x waard (op je eigen inzet).

Het zijn mooie bonussen die je kunt winnen, namelijk:

  • Matching Colours hierbij krijg je je inzet x2
  • Pair hierbij krijg je je inzet x5
  • Straight hierbij krijg je je inzet x10
  • Pair of Zeros hierbij krijg je je inzet x25
  • Three of a Kind hierbij krijg je je inzet x100
  • Three Zeros hierbij krijg je je inzet x1200

Dit zijn nogal flinke bedragen die gewonnen kunnen worden bij 3 Wheel Roulette, daar wil je vast en zeker ook wel een kans op maken. Je hoeft alleen maar het spel te openen, je inzet te plaatsen en dan is het afwachten waar het heen gaat…

Welke roulette variant kies jij?

Heb jij zin om 3 Wheel Roulette te spelen? Het is hoe dan ook de moeite waard om na te gaan wat dat spel jou te bieden heeft! Maar je kunt ook een andere variant proberen zoals Diamond Roulette en Alphabet roulette. Het is altijd leuk om te zorgen voor afwisseling en dat kan heel goed als je deze varianten ook gaat uitproberen. De basisregels ken je vaak al van gewoon roulette, maar het zijn de leuke extraatjes die het spelen nog leuker maken.