Roulette verdubbelingsstrategie

Je hebt misschien wel eens gehoord van de roulette verdubbelingsstrategie. Maar heb je wel eens gehoord hoe dat deze toegepast wordt op de roulette tafel? Het is goed om daar even wat tijd voor vrij te maken. Je kunt hierdoor namelijk nagaan of dat de roulette verdubbelingsstrategie ook wat voor jou is. Gelukkig heb je de kans om hier eerst de spelregels door te nemen en dan kun je goed voorbereid beginnen met gokken. Vervolgens kun je ook nog gratis spelen, op die manier kun je kijken of het bij je past. Houd er wel rekening mee dat je bij een strategie altijd moet weten dat het een houvast is tijdens het spelen en geen garantie is op winst. Roulette is en blijft een kansspel en daarbij kun je dus zowel winnen als verliezen. Speel daarom alleen met geld wat je echt kunt missen en dat geldt dus ook als je de roulette verdubbelingsstrategie in gaat zetten.

Hoe werkt de roulette verdubbelingsstrategie?

Eigenlijk is de roulette verdubbelingsstrategie een eenvoudige strategie om toe te passen. Om te beginnen ga je een inzet plaatsen op een 50/50 kans, dan ga je verdubbelen bij een verloren ronde. Als je hebt gewonnen dan begin je gewoon opnieuw met een andere inzet. Je zou bijvoorbeeld 10 euro in kunnen zetten op rood en als je dan verliest dan zet je de volgende ronde 20 euro in op rood en als je dan weer verliest dan zet je 40 euro in op rood en dan win je. Dan heb je dus je verlies ook weer terug gewonnen. Je hebt dan ook nog eens tien euro winst. Een eenvoudige methode en in de praktijk kan dit vaak goed uitkomen.

Risico roulette verdubbelingsstrategie?

Is er een risico als je de roulette verdubbelingsstrategie in gaat zetten? Deze zijn er altijd, want je gaat een gokje wagen en roulette is en blijft een kansspel. Je gaat hierbij een kans maken op winst maar je kunt net zo goed je inzet verliezen. Let er daarom goed op wat voor bedrag je echt kunt missen want je inzet kan dus ook verloren gaan. Als je een paar ronden achter elkaar verliest bij de roulette verdubbelingsstrategie, dan kan de inzet ook snel oplopen. Let daar dan ook goed op en speel met lage bedragen en weet ook op tijd wanneer je moet stoppen.