Roulette strategie

Ben je een roulette liefhebber? Dan is het misschien leuk om een roulette strategie of systeem te gebruiken. Veel mensen beginnen dan met een eenvoudige strategie, zoals de Martingale strategie. Het voordeel is dat je deze strategie snel onder de knie hebt en daardoor snel een gokje kunt wagen met eigen geld. We raden je daarom aan om deze pagina goed door te nemen, je krijgt dan meer tips over het inzetten van een strategie, hoe je dat het beste aan kunt pakken, maar ook welke strategieën er allemaal zijn en hoe dat jij deze in de praktijk kunt toepassen. Op deze manier kom je er snel achter wat er bij je past en hoe jij het roulette spel nog leuker kunt maken.

d-Alembert-roulette-systeem
Fibonacci-Whittaker-roulette-systeem
flieger-systeem-roulette
hollandish-systeem
Labouchere-roulette-systeem
martingale-systeem-roulette
oscar-systeem
paroli-parlay-roulette-systeem
tarsoj-systeem

Fibonacci strategie

Misschien heb je wel eens gehoord van de Fibonacci roulette strategie. Bij deze strategie gaat het over een serie van getallen en die begint met 0 en 1 of met 1 en 1. Het getal wat vervolgens komt is weer de som van de vorige twee getallen. Je krijgt dan een reeks zoals 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987, etc. Dit zijn dan de bedragen die je bij roulette inzet op de speeltafel wanneer dat je voor de Fibonacci roulette strategie kiest. In het begin is dat nog wel te doen, maar na een tijdje gaat het dus over erg veel geld. Het lijkt een beetje op de martingale strategie. Je hebt bij deze strategie ongeveer een kans van 48,65% op winst. De kans dat je gelijk speelt is 35,18%. Voor spelers die graag de gok wagen en veel geld in willen zetten kan dit een uitkomst zijn, maar meestal is dit een strategie die ze vaak in het begin even inzetten en later wie weet nog eens proberen als ze veel geld hebben en eenmaal goed door hebben hoe de Fibonacci strategie werkt.

Kies jij voor de Fibonacci strategie?

Het is soms lastig om na te gaan welke strategie je het beste kunt kiezen. Je kunt namelijk echt alle kanten op tijdens het spelen. Het meest verantwoord is daarom een strategie eerst gratis oefenen, daar zijn geen kosten aan verbonden en zo kun jij wel de spelregels eigen maken en daarnaast ook bekijken of dat het wat voor je is. Mocht dat zo zijn dan kun je ook eerst met de lage serie getallen beginnen en dan op tijd stoppen als het je niet mee zit vandaag.

Labouchère strategie

De meeste roulette strategieën kun je zo spelen, maar dat is net wat anders bij de Labouchère roulette strategie. Deze moet je namelijk toch even wat voorbereiden. Je moet namelijk om te beginnen eerst bepalen met welk bedrag je wil winnen. Dit leggen we je graag uit aan de hand van een voorbeeld.

Voorbeeld Labouchère roulette strategie

Stel je voor je wil de Labouchère roulette strategie inzetten en daarbij wil je maximaal 50 euro kunnen winnen. Je gaat dan een serie getallen opschrijven en die moeten samen 50 zijn, bijvoorbeeld 5, 5, 10, 3, 2, 10, 5, 5 en 5. Alles bij elkaar is het dus 50. Je hebt dit gedaan als voorbereiding en dan kun je beginnen met spelen. Je gaat je begininzet bepalen en dat doe je door het eerste getal en het laatste getal bij elkaar op te tellen, dus in dit geval is dat dan 10.  Op dat moment heb je twee opties, of je wint en dan streep je het eerste en laatste getal weg. Je hebt namelijk dat deel van je 50 euro al binnen. De volgende ronde heb je dan een andere inzet en dat zijn dan weer het eerste en laatste getal welke dan zijn overgebleven. Een andere optie is dat je verliest en dan zet je de getallen weer bij je serie. Je zet het getal dan achter het laatste getal, je hebt namelijk als doel om toch de 50 euro te winnen.

Bij deze strategie is het overigens goed om te weten dat je alleen op enkelvoudige kansen kunt inzetten. Hiermee bedoelen we rood/zwart, even/oneven en 1-18/19-36.

D’Alembert roulette strategie

Nog een andere strategie die je bij roulette tegen kunt komen is de D’Alembert roulette strategie. Hier zit een speciaal idee achter en dat is dat de getallen bij roulette die vallen vaak even zijn. Dit geldt ook voor rood, zwart, even en oneven en hoog of laag. Je gaat eerst je begin inzet bepalen, dit is dan ook het getal waarmee je je inzet gaat verhogen als je hebt verloren.

Voorbeeld D’Alembert strategie

Je zou een gokje kunnen wagen met een begin inzet van 5 euro, als je dan wint dan heb je 5 euro. Maar verlies je dan heb je dus niets. Een nieuwe ronde speel je dan met 10 euro en bij verlies heb je dan -10 en als je dan 15 euro inzet bij een nieuwe ronde en je hebt gewonnen dan heb je 5 euro winst. Dan speel je met 10 euro en dan verlies je en heb je -5 en als je dan weer met 15 euro inzet heb je 10 euro gewonnen, etc. Het idee bij de strategie is dus eigenlijk dat je even vaak gaat winnen als verliezen. Maar dat klopt niet altijd, je weet immers nooit hoe het spel gaat verlopen. Het is dus zoals bij iedere strategie altijd maar hopen dat je veel geluk hebt en dan kun je er een leuk bedrag mee winnen of verliezen. Gebruik daarom de D’Alembert roulette strategie ook alleen maar als je er achter staat en met geld wat je niet direct nodig hebt, winnen en verliezen blijven altijd dicht bij elkaar liggen.

Gratis roulette strategie proberen

Je hebt online het voordeel dat je een casino kunt kiezen en dan roulette gratis kunt proberen. Je gaat het spel eerst eigen maken, oefenen. Maar dit kan dus ook als je een roulette strategie wil proberen. Op deze manier kun je namelijk de strategie eerst ervaren, is dat wat voor jou? Brengt het je geluk? Hoe gaat het in zijn werk? De kans is groot dat je hierdoor meer inzicht krijgt in het spelen met de betreffende strategie en dat zal dan de doorslag geven of dat jij hiermee ook eigen geld wil inzetten.

Roulette strategie met eigen geld

Het is altijd leuk om eens een roulette strategie te gebruiken, maar hoe gaat het dan in zijn werk voor jou? Als je weet hoe een strategie werkt, dan kun je de spelregels inzetten in de praktijk en dan kijken of het wat voor jou is. Je bepaalt zelf met welke inzet je speelt en wanneer je de strategie inzet. Het is aan te raden dat wanneer je met eigen geld gaat spelen, dat je dan goed nagaat hoeveel geld je hieraan wilt besteden. Misschien denk je wel dat je een grote kans hebt op veel geluk en winst, maar je kunt het beste met een lage inzet beginnen. Hierdoor ervaar je hoe het in zijn werk gaat en wat er bij je past. Je kunt dan alle winst die je hebt behaald ook apart zetten en dan later eens met een hogere inzet spelen. Wissel af en dan zorgt dat voor net zoveel spanning als dat wanneer je maar een keer met een hoge inzet kunt spelen. Als je je inzet verspreid dan kun je gewoonweg langer spelen en heb je daardoor dus ook meer kansen om een winst te pakken (omdat je vaker kunt spelen).

Winkansen roulette strategie

Bij het inzetten van een roulette strategie is het van belang om goed te beseffen dat je geen extra kansen hebt op winst. Het gaat er meer om dat je houvast hebt tijdens het spelen en dat je hierdoor wat meer variatie hebt tijdens het spel. Als je het lastig vindt om iedere keer na te gaan wat je in moet zetten of waar op je in moet zetten dan kan een strategie een goede optie zijn. Daarom is het goed dat je daar eens wat ervaring mee op gaat doen en dan ervaar je zelf wat je winkansen op dat moment zijn. Eigenlijk heb je gewoonweg iets minder dan 50% kans om te winnen en iets meer dan 50% kans om te verliezen, zoals bij iedere roulette speelronde.

Tips bij een roulette strategie

We hebben nog een paar tips voor je als je een roulette strategie wil toepassen:

  • Eerst oefenen, zo kun je de spelregels van de strategie eerst eigen maken. Hierdoor weet je hoe je de strategie het beste kunt inzetten en of je er ook eigen geld in wil stoppen.
  • Met je mobiel spelen en een strategie gebruiken kan ook. Zo kun je dus nagaan op het moment dat je wil gokken of je ook veel geluk hebt via je mobiel en het gebruik van een strategie.
  • Live spelen, let op alleen met echt geld! Hierbij kun je niet eerst oefenen dus zorg ervoor dat je de strategie regels goed kent en dan pas gaat inzetten met echt geld.
  • Afwisseling in het spelen door een andere strategie te gebruiken. Er zijn meer dan genoeg roulette strategieën en die kun je allemaal inzetten als je gaat gokken!

Onthoud goed dat een strategie gebruiken geen garantie is op een hogere winkans. Maar het gaat er om dat je meer plezier hebt en houvast hebt tijdens het spelen.